Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102979 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: -->>Skill<<-- Godzina,data zdarzenia: 20:00 Mapa : de_dust STEAM_ID / IP :83.21.255.152:27005 Uzasadnienie: Gralem talibem na de_dust w ct, bylem na wyjsciu z trupa na pace B. Jednym magazynkiem z deagla zabilem 3 i dostalem bana (chyba perma za aima). Nie jestem pewien na ile dostalem bana i za co poniewaz konsola w csie mi nie dziala... Ciagla mam ja pusta, jesli dostalem krótszego bana i za co innego to przepraszam za ten post. Ode mnie tyle Link do ss'ow : http://speedy.sh/sARnS/Ss-y-skilla.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102982 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dostałeś bana z powodem Wstaw ssy, więc prosze o wrzucenie ss. Masz na to czas do jutra do godziny 19:54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102995 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dziekuje za powiadomienie mnie. Tylko ze ja nie mam tych ssow. Wchodze w folder z csem otwieram cstrike i nie ma tych ssow z mapy de_dust... Najwyraźniej admin o tym zapomnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102997 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ssy są robione automatycznie. nazywać się będą np : HalfLife01.tga szukaj takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102999 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A, dzieki juz wstawiam Prosze o zamkniecie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #103003 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wstaw je tutaj, edytując powyższy post, aby uniknąć spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #103013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi