Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102992 Napisano 6 Lutego 2014 Witam. Chciałem złożyć skargę na admina Boob z CodMod 800 lv. 1. Koleszka ma 12 lat 2. Nie umie obchodzić się adminem 3. dostałem 3 kiicki pod rząd 4. po czym napisałem : " Za co kur*** dajesz mi kicki " 5. Koleszka zbanował mnie na 30min za obraze. 6. Dodam jeszcze, że otwierałem tabele po czym zabiłem go parę razy i chyba się gnojek zdenerwował. i postaanowił mnie kikowac. Pozdrowienia dla Ciebie.... Naprawdę bardzo proszę ogarnijcie tych adminów na tym serwerze, bo nie po to wydaje pieniądze i gram tam żeby jakieś dzieciaczki mnie za przeproszeniem wkurwiał*. Jeżeli jest taka możliwość zapraszam na waszego ts'a napiszcie godzinę i datę mam jeszcze kilka dowodów oraz uwag dotyczących tego serwera, min. nagrania screeny i demka - zobaczcie co się tam dzieje ... dzięki
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102963 Napisano 6 Lutego 2014 Tak wam kur*** widze zależy na dobrze serwera. Zapraszam na ts pokaże wam co się tam dzieje pozdrowienia.. Weście się za to ... naprawde
BounDer Napisano 6 Lutego 2014 #102967 Napisano 6 Lutego 2014 Bez dowodów. + punkt za wulgaryzmy. Nie pozdrawiam /close
BounDer Napisano 6 Lutego 2014 #102968 Napisano 6 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
6 Lut
5
Najaktywniejsi w tym temacie
BounDer 2 posts
Popularne Dni
6 Lut 2014
5 posts