Dzej Napisano 6 Lutego 2014 #102949 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam mam maly klopot.. mam karte graficzna Nvidia GF FX 7500 LE i Windowsa 7 32 bit i nie moge nigdzie znalesc sterownika do tej karty z tym windowsem. Na stronie Nvidia nie ma sterownika dla mnie:(. Próbowałem przez programy do aktualizacji sterownikow ale też nic. Teraz jak wchodze w karte i sterownik to jest napisane ze mam :"Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher" i nie bylo by problemu gdyby nie to ze mam lagi w CSie:) próbowałem już odpalac wersje na innego z kompatybilnoscia windowsa xp/vista... ale bez skutku. Sciagalem jeszcze kilka ale rowniez nic nie dzialalo. Tez nie chce sciagac byle czego bo tylko smietnik sie robi:( Czy jedynym wyjsciem bedzie zmienic Windowsa??? reszta komputera to: procesor pentium 4 3.2 RAM 4gb plyta główna: P4i65GV Mam prosbe jakby ktoś mógł coś doradzić,pomóc bede bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Lutego 2014 #118038 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Tutaj coś masz : http://www.downloads.pl/sterowniki/karty-graficzne/nvidia-geforce-7500-le Nie jestem pewien, chciałem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 6 Lutego 2014 Autor #102991 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 dzieki.... owwszem sa sterowniki na ta karte tylko nie ten windows:( a wie ktos moze z ktorego windowsa sterowniki pasuja na 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Lutego 2014 #102962 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W tym linku rozwijasz i masz win 7 32bit. Z tego co pisałeś to masz Win 7 32 bit wiec nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 6 Lutego 2014 Autor #103066 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 tak ale dalej przchodzisz do nastepnego linku gdzie wybierasz marke i model po czym masz do wyboru viste/xp itd ale nie 7:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #103470 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nie znam się zbytnio, ale to może to? http://www.downloads.pl/sterowniki/karty-graficzne/nvidia-geforce-7500-le/windows-x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 8 Lutego 2014 Autor #105627 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Tylko zmiana windowsa pomogla, i juz wszystko dziala jak trzeba:) dzieki wszystkim za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2014 #110039 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Sterowniki Visty sa kompatybilne z 7, tak wiec trzeba było sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi