Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102945 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin : MikeWeed [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : KubasoN [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' Usprawiedliwienie: Dostałem bana za nic. MikeWeed dał mi bana na zawsze.Wyszła mi 1 akcja Szeregowce z czego 4 kile 1/9 weszły.Na CoD 200lvl jestem 2 w ranku , więc czy zależy mi na czitowaniu. Myślę że , jestem lubiany wśród graczy.Na 200 lvl posiadam 4 premium więc jak bym nie dostał UB to przepada mi ponad 45zł. Proszę więc o UB. Pozdrawiam KubasoN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102950 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dostałeś Wstaw ,ss" wiesz co to jest? Jak nie to wujek gogle pomoże . masz 24h na wstawienie ,,ss-ów" jak tego nie zrobisz bd bez ub.. nie pisz kolejnego wątku,.. bo dostaniesz warna za spam bez sensu.. Dostałeś na sb jak i tutaj po raz kolejny pisze co masz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #116224 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czas minął. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #116245 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi