Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #103164 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Siemka. Zauważyłem, że w Szeregowcu z uzika jest bezlik ammo a nawet w opisie klasy tego nie ma prosze o zmiane tego. MasterSolider ma no recoil i widzi niewidzialnych bez przesady usuńcie chociaż no recoil. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 6 Lutego 2014 #103096 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Szeregowiec jest zbugowany to do naprawy , ale master soldier niech zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #102080 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Powinna być taka klasa że widz niewidzialnych Dla mnie by został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2014 #102087 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Versed, widze, ze nie kojarzysz co jest na serwerze. Przecież Mastersolider widzi niewidzialnych .... i wedlug mnie tej klasy nie trzeba zmieniac, a co do szeregowca jest on zbugpwany, tego bezliku nie powinno tam byc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Marca 2014 #136001 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Były już robione zmiany na serwerze, a z powodu braku zainterosowania tematem zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi