Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118425 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 To samo co ostatnio, bo nie mam takiego folderu, a szukając i wklejając każde m4 (przykład) jakie znalazłem model w grze pozostał bez zmian. A więc czy ktoś może podać download linka do tych modelów czy znaleźć folder na steamowej wersji cs'a (bo jak grałem na ns'ie to był folder cstrike_polish) do tych modelów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Lutego 2014 #118471 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Może poszukaj tego folderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #103093 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Hmm Szukałem go, a nie wiem co mam wyszukać u wujka... W końcu każdy serwer wstawia pliki w inny folder (jeśli nie są te same ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #102931 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Napisz do mnie na pw, porozmawiamy na ten temat. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #102932 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi