Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Utrata rangi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Z dniem Dzisiejszym 5.02.2014r Admin .::El!t3::. Traci Rangę Admina Cod mod 200 level.

Jak żyje jestem z tą siecią od samego początku nie widziałem jeszcze takiego Człowieka który był by tak wybitny i łamał wszystkie regulaminy, zasady i nie wiem co jeszcze. Przez ostatni tydzień: złamałeś regulamin dałeś ciche ub

. graczowi który miał odczekać swoją karę. ledwie dzień jeden nie miną jak już w kolejny: Miałeś gdzieś to co na u@ się do Ciebie pisało.< nie reagowałeś>

nie wierzyłem że ktoś aż tak może olać swoje obowiązki(skargi na Ciebie co do u@ się urywały....). Wczoraj we wtorek Pokazałeś swoją klasę. Serwer złapał bóga to ty zamiast to zgłosić do kogoś kto może to naprawić

,, Zrobiłeś sobie vote na zmianę 2x" dosłownie z mapy na mapę w ciągu 3minut na 2 mapach ,,brawo"

trzeci raz zmieniłeś bez vota ale to już ma najmniejsze znaczenie... Dziś do Ciebie pisze czemu nie reagujesz na u@.

.. Bo grałem na ns  2 mapy około. 45minut i  0 reakcji z twojej strony.. Odpowiadasz ze masz gości i siedzisz afk.. Dziwne ze fragi lecą więc grasz a u@ ,,zielony kolor" który jest na pierwszym miejscu olewasz..

Krótko to podsumowując TAKIEJ Olewki i nie Subordynacji

jak i kompletnej ignorancji

nie spotkałem, no i oczywiście Nie pozwolę abyś dalej to czynił.

Oby więcej takich przypadków nie było.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...