Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Cały czas bez zmian!!! ;c

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

W tym temacie chce powiedzieć o tym, co każdy z graczy zauważą,mianowicie o tym, że ABSOLUTNIE NIKT nie zajmuję się tym serwerem!!! To jest wręcz absurdalne!!! Tak nie może być. Multi-Head to bardzo znana serwerownia, ale niestety bardzo zaniedbana. No cóź trzeba się z tym pogodzić. Fajnie by było gdyby następujące zmiany były wprowadzone na serwerze. te zmiany na pewno przyniosły by o wiele lepszą atmosferę.

1. Zmniejszyć trudność zdobywania lvl    ( Ludzieee... jak się trzeba męczyć z tym wbijaniem levla.)

2. Pozbyć się zmiany mapy po Nuke    ( To jest bardzo wkurzające, jeśli, np. gracz ma dobry perka na mapie.)

3. Wstawić nowe rs'y!    ( To już serio przesada, mamy 5 luty a leci, np. Merry Chrismas.)

4. Wprowadzić naprawione komendy /rank /me /top15.    (Ile można czekać z tym, bez tego ciężko o dobrą zabawę i rywalizację.)

5. Dodać jakieś nowe klasy itp.    (Ciągłe jedne i te same klasy powoli zaczynają nudzić.)

7. Dodać kilka perków.    (jest pełno propozycji perków na forum i TOTALNE zero jest wprowadzone)

8. Exp dla 3 najlepszych na mapie.    (To naprawdę by się przydało, na pewno była by to nowa odmiana na serwie)

9. Rozdawanie stat po 1, 2, 5, 10.    (Też było wiele tematów na ten temat i tez NIC się w tym nie zmieniło)

10.. Dodać jeszcze tak z 5 nawet 10 misji typu: Zabij 3 w rundzie itp.    (Zapewne wzbogaciłoby to exp na serwerze)

11. Na prawić bugi związane z wieloma rzeczami.    (Z tymi wszystkimi bugami troszkę się gorzej gra.)

12. Większe zaangażowanie Administracji.    (Czasami po prostu ich brakuje)

Jedyny efekt, którym widać przez te 6 miesięcy (może dłużej), to to, że są naprawione klany!!! :)

Proszę wypowiadajcie się co myślicie o tym wszystkich, może coś zostanie w końcu zmienione. :) To tyle z mojej strony xD

• Administrator

Wszystko to co napisales bedzie wprowadzone w najblizszym czasie. Moge jedynie przeprosic za te osoby, ktora naobiecywaly mi cudow a nic nie  zrobily. W tym momencie powiedzenie "Umiesz liczyc licz na siebie" jest jak najbardziej adekwatne to sytuacji. Postaram sie to zrobic jak najszybciej bo rozumiem graczy, ktorzy moga czuc niedosyt.

Gość Guest

Wszystko to co napisales bedzie wprowadzone w najblizszym czasie. Moge jedynie przeprosic za te osoby, ktora naobiecywaly mi cudow a nic nie  zrobily. W tym momencie powiedzenie "Umiesz liczyc licz na siebie" jest jak najbardziej adekwatne to sytuacji. Postaram sie to zrobic jak najszybciej bo rozumiem graczy, ktorzy moga czuc niedosyt.

Dziękuję za wypowiedź i myślę, że Pan na pewno to zrobi tak jak tu Pan napisał czyli w najbliższym czasie.

wyjaśnione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...