Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118364 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 W tym temacie chce powiedzieć o tym, co każdy z graczy zauważą,mianowicie o tym, że ABSOLUTNIE NIKT nie zajmuję się tym serwerem!!! To jest wręcz absurdalne!!! Tak nie może być. Multi-Head to bardzo znana serwerownia, ale niestety bardzo zaniedbana. No cóź trzeba się z tym pogodzić. Fajnie by było gdyby następujące zmiany były wprowadzone na serwerze. te zmiany na pewno przyniosły by o wiele lepszą atmosferę. 1. Zmniejszyć trudność zdobywania lvl ( Ludzieee... jak się trzeba męczyć z tym wbijaniem levla.) 2. Pozbyć się zmiany mapy po Nuke ( To jest bardzo wkurzające, jeśli, np. gracz ma dobry perka na mapie.) 3. Wstawić nowe rs'y! ( To już serio przesada, mamy 5 luty a leci, np. Merry Chrismas.) 4. Wprowadzić naprawione komendy /rank /me /top15. (Ile można czekać z tym, bez tego ciężko o dobrą zabawę i rywalizację.) 5. Dodać jakieś nowe klasy itp. (Ciągłe jedne i te same klasy powoli zaczynają nudzić.) 7. Dodać kilka perków. (jest pełno propozycji perków na forum i TOTALNE zero jest wprowadzone) 8. Exp dla 3 najlepszych na mapie. (To naprawdę by się przydało, na pewno była by to nowa odmiana na serwie) 9. Rozdawanie stat po 1, 2, 5, 10. (Też było wiele tematów na ten temat i tez NIC się w tym nie zmieniło) 10.. Dodać jeszcze tak z 5 nawet 10 misji typu: Zabij 3 w rundzie itp. (Zapewne wzbogaciłoby to exp na serwerze) 11. Na prawić bugi związane z wieloma rzeczami. (Z tymi wszystkimi bugami troszkę się gorzej gra.) 12. Większe zaangażowanie Administracji. (Czasami po prostu ich brakuje) Jedyny efekt, którym widać przez te 6 miesięcy (może dłużej), to to, że są naprawione klany!!! Proszę wypowiadajcie się co myślicie o tym wszystkich, może coś zostanie w końcu zmienione. To tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Lutego 2014 #118366 Administrator Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Wszystko to co napisales bedzie wprowadzone w najblizszym czasie. Moge jedynie przeprosic za te osoby, ktora naobiecywaly mi cudow a nic nie zrobily. W tym momencie powiedzenie "Umiesz liczyc licz na siebie" jest jak najbardziej adekwatne to sytuacji. Postaram sie to zrobic jak najszybciej bo rozumiem graczy, ktorzy moga czuc niedosyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118369 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Wszystko to co napisales bedzie wprowadzone w najblizszym czasie. Moge jedynie przeprosic za te osoby, ktora naobiecywaly mi cudow a nic nie zrobily. W tym momencie powiedzenie "Umiesz liczyc licz na siebie" jest jak najbardziej adekwatne to sytuacji. Postaram sie to zrobic jak najszybciej bo rozumiem graczy, ktorzy moga czuc niedosyt. Dziękuję za wypowiedź i myślę, że Pan na pewno to zrobi tak jak tu Pan napisał czyli w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118372 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Popieram. To by bardzo udoskonaliło i urozmaiciło serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 6 Lutego 2014 #103097 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 a JA bym proponowal wgl zamiast Cod 800 to Cod 600 lub 500 bo naprawde max lvl co byl na servie to 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #102965 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wszystko to co napisales bedzie wprowadzone w najblizszym czasie. Moge jedynie przeprosic za te osoby, ktora naobiecywaly mi cudow a nic nie zrobily. W tym momencie powiedzenie "Umiesz liczyc licz na siebie" jest jak najbardziej adekwatne to sytuacji. Postaram sie to zrobic jak najszybciej bo rozumiem graczy, ktorzy moga czuc niedosyt. wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #102966 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi