tetra Napisano 5 Lutego 2014 #118311 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nazwa Perka: nie pamietam, ale cos ninstrip Umiejetność: 1hp i jestes prawie niewidzialny ten perk znajduje sie na cod 800 i mysle ze by sie przydal na 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 5 Lutego 2014 #118318 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Chodzi Ci o " Nanosuit ". 1hp i tylko cień pod Tobą widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Lutego 2014 #118319 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Perk całkiem niezły, ułatwił by gre osobom które grają spedhackerem. Co do innych klas np Kapitan bądz Konspirant jest za mocny, ustanie w miejscu i ściska każdego na hita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 5 Lutego 2014 Autor #118320 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ale ma 1 hp ? Wiec ginie takze latwo , od glupiego he pare metrow przed nami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118322 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Czy ja wiem... Juz mamy prawie nieiwdzialne ninje na srv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Lutego 2014 #118326 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ale ma 1 hp ? Wiec ginie takze latwo , od glupiego he pare metrow przed nami . No tak owszem z tym się zgodzę ale ustanie Ci taki na swoim respie z awp i jedzie cały team Nie dość ze ninje to i jeszcze perk taki Nie mam nic przeciwko a nawet jestem za wprowadzeniem go w życie serwera chociaż na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118386 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Popieram bydlaka, osoba z tym perkiem (nawet trafiona przypadkowo) ginie na miejscu, perk jest co prawda mocny, ale chętny bym go zobaczył na Naszym CoDzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #117089 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Zapytam Aquaxa co o tym sadzi.. Moje zdanie za mocny znacznie. Przykład. mapa west, kabul, lub coś z przestrzenią. Leci taki cyber 100 nie widzialny.. wysyła rakiete all leża. to co wyżej napisano. Kapitan Konspir na daleko nie widać go bo jest nie widzialny i ma 1/1? trochę by to było przesadzone. Lecz poczekamy na wypowiedz Query. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #117090 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi