Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118206 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin . : : El!t3 : : .. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Blakent [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' http://www31.zippysh...92717/file.html Piszecie mi że przerobiłem 2 ss te jebane 2 ss sie ponownie zapisały przy użyciu tego jebanego programu IrfanWiew więc nie nie mówcie że przerabiałem ss. Na 3 ss które są poprawne nic nie wszyło ale nikogo to nie obchodzi... sie dowalacie do tych 2 ss które się ponownie zapisały, ale oczywiscie o reszcie ss nikt nie wsponi mhm... Jeśli dostanę UB to możecie mi robić ss codziennie bo przynajmniej ja wiem że jestem czysty -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118220 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jeśli się zapisywały to musiałeś potwierdzić podmienienie pliku, więc musiałeś być tego świadomy, że zapisują się jeszcze raz. Dobrze piszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Lutego 2014 #116451 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi