gURna picza Napisano 4 Lutego 2014 #117954 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Nick: gURna picza Wiek: rocznikowo 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Pare razy byłem adminem na mniejszych FFA, więc ogarniam tą posadę. :3 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: To i to Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/ 350h świadczy o mojej aktywności. Dlaczego TY .!: Chciałbym stale utrzymywać porządek na naszym serwerze. Wszyscy admini nie zawszę mają czas, lecz ja bardzo często jestem, a gdy widzę, że ktoś łamie regulamin to nie jestem w stanie nic zrobić. Jestem kreatywny, bardzo często w CT i oczywiście ogarniam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Conajmniej 3 - 5h. Każdy mnie zna na serwerze. Kontakt: TS : kanał 11 , steam : philipp300 , skype : newada97 - Wchodzenia raz dziennie na forum - Jest. - Posiadanie mikrofonu - Oczywiście. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Regulamin serwera w mały paluszku, na forum zero warnów. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Zdarzają się małe chwile słabości, ale pomagam graczom jak mogę. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Myślę, że jestem lubiany przez spore grono graczy. - Minimum 30h przegrane na serwerze- Rzecz jasna. - Mile widziane aktywne konto steam - Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Lutego 2014 #117962 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 +Aktywność jest (wyprzedziłeś mnie w ranku lamo ) +Dużo pomagasz +Dobry kontakt (chodzisz wgl spać?) generalnie same +, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #117967 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Tak jak Malu TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #117982 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 + ogarniasz ludzi + nie przeszkadzasz + Nie dajesz się w dyskusje ( A JA CIĄGLE CZEKAM NA MOJEGO FD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Lutego 2014 #118049 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jestem kreatywny, bardzo często w CT i oczywiście ogarniam. CT może ogarniasz, ale nie jesteś kreatywny(moim zdaniem) jak prawie cały serwer. Ciągle ostatnia reakcja, piłka itp... Jestem na TAK na okres próbny. +AKTYWNOŚĆ TO TWÓJ NAJWIĘKSZY + +Ogarnięty -Nie zaczęłeś przechodzić jeszcze mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 4 Lutego 2014 #118053 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Relop .. Ty miałeś admina bez mutacji więc się nie sraj =) Jestem na TAK, zna regulamin i ogarnia w ct =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118068 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Na Tak (okres próbny) +Ogarnia ct +Aktyny na forum +Często można go spotkać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Lutego 2014 #118073 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Relop .. Ty miałeś admina bez mutacji więc się nie sraj =) Jestem na TAK, zna regulamin i ogarnia w ct =D Przecież dałem mu Tak w podaniu więc nie ma o co płakać. Tak miałem Admina bez mutacji, ale to było ok. rok temu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118080 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 @Relop ale jednak miałeś Co do podania, na tak : często w CT, regulamin ogarnia i co tu więcej pisać, powody tak ja wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118109 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No ba ,że szanse można dać. Tak (Może mnie zastąpisz ,bo nie wiem czy nie będe musiał zrezygnować ) +Ogarnięty +Aktywny -Brak mutacji (ale głos jest nienajgorszy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 4 Lutego 2014 #118142 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 + Bardzo dobra aktywność + Ogarnia CT i jest bardzo często nim - niekiedy daje sie ponieść emocją -/+ nie przeszedł mutacji, ale jego głos można znieść jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118148 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 jestem na tak + bardzo dobra aktywnosc +bardzo często w ct i ogarnia + ogarnia regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118193 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jestem na tak +ogarnia ct +aktywność na forum + zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118204 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Tak Ogarek Miły aktywny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2014 #118218 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Na tak : + latwo sie z nim rozmawia + ogarnia CT + jest długo z nami + aktywny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Lutego 2014 #118281 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi