Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117899 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Witam chcialem pograc na serverze a ty taki komunikat [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Lece na czitach. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XELENTEN [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 344592313 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.25.221.181 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/zm_dusthorror_detail.txt Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole Prosze o wyjasnienie sprawy poniewaz nie gralem wtedy na serwerze. Juz mi sie nie raz takie zeczy zdazaly poniewaz gram na nonsteam, i zostaje banowany nawet nie bedac na serveze. Widocznie adminowi zostalo wygenerowane takie samo Steam ID co ja mam, lecz to jest pomylka i prosze o UB. resetowalem juz ruter nic nie pomoglo to, dalej jest ten sam komunikat. moje ip : 85.232.252.14 prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2014 #117902 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dostaniesz ode mnie Ub, ale tylko ten jeden raz. Musisz coś z tym zrobić, jak sytuacja się powtórzy niestety nic na to nie poradzimy. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi