Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117786 Napisano 3 Lutego 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum,-Oczywiście - Posiadanie mikrofonu,-Jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,-Znam ale jeszcze kilka razy przeczytam lub wydrukuje i będę miał przed sobą - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,-Dobrze teraz będzie inaczej, wcześniej zawaliłem ale teraz się to nie powtórz. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,-oczywiście ale nie wiem czy dużo osób lubi mnie na serwie - Minimum 30h przegrane na serwerze,-jest link do GT niżej - Mile widziane aktywne konto steam,-Jest Nick:PieRsciOnek Wiek:13 w kwietniu 14 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore miałem serwer byłem tutaj i jeszcze na jednej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 teraz lepiej ogarniam (przecież to nic trudnego wystarczy poczytać) Staż w CS-sie:3 lata i nie mam zamiaru kończyć Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/ Dlaczego TY .!:Ponieważ gdy nie ma Administracji np. Rano to jest dużo ludzi w ct bez mikro lub tacy co mają FK więc chciał bym pomóc serwerowni i zwalczać takich ludzi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy czsami ponad 4 godziny Kontakt:Steam:wytapetowany2000
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117800 Napisano 3 Lutego 2014 No tak wiem straciłem ją ale tym razem zanim kogoś zbanuje nagram demko teraz już wiem jak postępować Ogarnąłem się i obiecuje że nie stracę tej szansy
Johny Opalony Napisano 3 Lutego 2014 #117809 Napisano 3 Lutego 2014 Nie wiem czy gracze będą chcieli zebyś znowu dostał szanse, do takiego adma traci sie zaufanie jestem na NIE przykro mi, zmarnowałeś swoją szanse.
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117811 Napisano 3 Lutego 2014 No to dziwne czemu już kilka osób mówiło mi żeby złożył podanie bo czasami jest dużo FK gdy nie ma administracji serwera
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117812 Napisano 3 Lutego 2014 Neutral Miałęś swoją szanse straciłeś Aktywny pomocny cierpliwość Mam nadzieje że więcej się to nie powtórzy
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117813 Napisano 3 Lutego 2014 No wiem mówię że się to już nie powtórzy
gURna picza Napisano 3 Lutego 2014 #117913 Napisano 3 Lutego 2014 Małe nie : - Miałeś już swoją szansę i się nie wykazałeś, - Kultura, + Ogarnia CT, + Aktywny. Ps. Nie nabijaj postów w podaniu. >.<
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117915 Napisano 3 Lutego 2014 Jestem na nie - miales swoja szanse -KULTURA + ogarniasz ct + aktywny
ProSatanek Napisano 3 Lutego 2014 #117920 Napisano 3 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
3 Lut
10
Najaktywniejsi w tym temacie
ProSatanek 1 post
gURna picza 1 post