Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117786 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum,-Oczywiście - Posiadanie mikrofonu,-Jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,-Znam ale jeszcze kilka razy przeczytam lub wydrukuje i będę miał przed sobą - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,-Dobrze teraz będzie inaczej, wcześniej zawaliłem ale teraz się to nie powtórz. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,-oczywiście ale nie wiem czy dużo osób lubi mnie na serwie - Minimum 30h przegrane na serwerze,-jest link do GT niżej - Mile widziane aktywne konto steam,-Jest Nick:PieRsciOnek Wiek:13 w kwietniu 14 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore miałem serwer byłem tutaj i jeszcze na jednej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 teraz lepiej ogarniam (przecież to nic trudnego wystarczy poczytać) Staż w CS-sie:3 lata i nie mam zamiaru kończyć Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/ Dlaczego TY .!:Ponieważ gdy nie ma Administracji np. Rano to jest dużo ludzi w ct bez mikro lub tacy co mają FK więc chciał bym pomóc serwerowni i zwalczać takich ludzi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy czsami ponad 4 godziny Kontakt:Steam:wytapetowany2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Lutego 2014 #117787 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Na Nie, miałeś szanse, straciłeś ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117800 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No tak wiem straciłem ją ale tym razem zanim kogoś zbanuje nagram demko teraz już wiem jak postępować Ogarnąłem się i obiecuje że nie stracę tej szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 3 Lutego 2014 #117809 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nie wiem czy gracze będą chcieli zebyś znowu dostał szanse, do takiego adma traci sie zaufanie jestem na NIE przykro mi, zmarnowałeś swoją szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117811 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No to dziwne czemu już kilka osób mówiło mi żeby złożył podanie bo czasami jest dużo FK gdy nie ma administracji serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117812 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Neutral Miałęś swoją szanse straciłeś Aktywny pomocny cierpliwość Mam nadzieje że więcej się to nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117813 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No wiem mówię że się to już nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 3 Lutego 2014 #117913 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Małe nie : - Miałeś już swoją szansę i się nie wykazałeś, - Kultura, + Ogarnia CT, + Aktywny. Ps. Nie nabijaj postów w podaniu. >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117915 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jestem na nie - miales swoja szanse -KULTURA + ogarniasz ct + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 3 Lutego 2014 #117920 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi