Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117713 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Siemanko Jest ktoś z was zainteresowany udziałem w turnieju gier w Łobzie ( Woj . Zachodnio- Pomorskie ) ? Nocleg jest zapewniony przez Dom Kultury , także z tym nie ma problemu . Rozgrywki trwają 2 dni . Jeść jest co , bo cały dzień macie dostęp do gorących posiłków. Są też tam różne pokazy z gier np z lola , Można sobie postrzelać z AWG jeśli ma ktoś ochotę . Co więcej z transportem nie ma problemu , bo jeszcze w Polsce mamy pociągi . A i zapomniałem dodać najważniejszej rzeczy atrakcyjne wartościowe nagrody typu słuchawki myszki klawiatury , Głośniki . Wszystkie te rzeczy są z firmy FEROX ( Firma tworząca wysokiej jakości sprzęt dla graczy) Chętni pisać na PW/Steam Turnieje jakie będą to : - Counter Strike 1.6 Oczywiście - League of legends - World of Tanks - Fifa - Teken i wiele innych .. Tutaj macie link z tym wydarzeniem na fb : https://www.facebook.com/events/794487297244319/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Lutego 2014 #118341 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A dokładnie ta miejscowość znajduję się koło jakiejś większej? Bo wątpię czy można tam trafić bezpośrednio pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118396 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Może i nie bezpośrednio , ale do Szczecina dojeżdżasz i od Szczecina masz już bezpośrednio . Odezwij się do mnie na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Lutego 2014 #118401 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 /przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi