gURna picza Napisano 3 Lutego 2014 #117701 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cześć. Wpadłem na pomysł, aby strażnicy mogli dodatkowo wylosować w ruletce no-recoil. Myślę, iż ułatwiłoby to "ogarnięcie" uciekających więźniów. Co myślicie o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 3 Lutego 2014 #117703 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 po co mi no Recoil? przynajmniej bez tego umiem banie trafić, ale można wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2014 #117733 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Na nie, strażnicy nie potrzebują takich ulepszeń. A jeśli ktoś nie ogarnia niech nie wchodzi, proste A jeżeli ruletka ma być modyfikowana to przydało by się skrócić god moda, ponieważ gdy jest 20 graczy to na pewno ktoś wylosuje i runda rozbita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 3 Lutego 2014 Autor #117819 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Racja. Good mod jest lekko przesadzony. Powninien trwać 5 - 10 sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 7 Lutego 2014 Autor #117494 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Pomysł nie przejdzie i nie widać żadnego zainteresowania wokół pomysłu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 7 Lutego 2014 Autor #104162 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi