Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117692 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 W!tam, mam pytanie poda mi tutaj ktoś orginalny link HLTV z nagrywanymi demkami? ponieważ z dnia 01.02.2014r mam co najmniej z 7 osób co posiadają steam, o porannej porze do rozpisania i zbanowania na anticheat.pl po prostu się grać nie dało a nie odpuszczę im tego Gdy wchodzę tutaj w link HLTV to owszem wyskakuję lecz nic tam nie widzę żeby coś nagrało a na serwerze HLTV chyba jest ukryte z tego co widzę chyba że się mylę z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117696 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 e)Pisania całej wypowiedzi pogrubioną czcionką, pochyloną czcionką, podkreśloną czcionką, przekreśloną czcionką - stosujemy tylko po to, żeby podkreślić znaczenie danego słowa w poście, Z jakiegoś powodu hltv nie wchodzi na serwer, hltv straciło się dnia 30/01/2014 o godzinie 16:01 przez wykaz nagrywanych demek, tak wiec demka z hltv nie otrzymasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117697 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No to lipa bo dużo cheater'ów tu gra na steam od tamtego momentu, nic temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 3 Lutego 2014 #117706 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi