Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117650 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Tak więc kupiłem vipa, ok wpisuje w konsole setinfo _pw "haslo" wchodze na serwer, i zaczyna się: na początku rundy nie dostaje ani kevlara, ani granatów, ani nic. Po upłynięciu 2 rund również nic nie dostaje, dopiero po zrobieniu reconnecta vip dziala, ale przepraszam... ciągle robić reconnecta? to jest upierdliwe, ponadto zapłaciłem, więc wymagam to za co zapłaciłem. proszę o rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lutego 2014 #117652 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dopóki problem nie zostanie rozwiązany, robienie reconnecta na początku mapy jest niestety konieczne. Za utrudnienia przepraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lutego 2014 #117653 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi