Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117610 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 week , 8 hours and 1 minute left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : `Cz!tovsk[y]. [AMXBans] Reason : ' kultura+gra na aktywnym banie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 539294709 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.21.21.233 ' [AMXBans] ======================================= Dostałem bana za kulture na 3 h , wchodzę teraz na serwer (mineło wiecej niż 3h) a tu takie coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117612 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Zacznijmy od tego,że od 20 stycznia tego roku uzbierałeś już 8 banów za kulturę. Wczoraj dostałeś bana ja 1 dzień oczywiście za to samo,czyli brak kultury. Dziś znowu pokazałeś jaki jesteś "kulturalny" http://speedy.sh/uCWPp/de-dust20001.bmp Dodam jeszcze,że grałeś dziś na aktywnym banie z wczoraj,który wygasał o 17;10.....ja cię banowałem o 15;38. Jest to twoja ostatnia szansa na poprawę następny ban za jakiekolwiek twoje przewinienie będzie to banik z najwyższej półki.... Nawet nie pisz o skrócenie bana, niema to sensu w twoim przypadku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117613 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi