Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117387 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: JN$RR [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'obraza.' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '82.160.134.3' [AMXBans] ======================================= Chciał bym ub dlaczego ? Dlatego iż Hawkeye mnie ciągle obrażał a wtedy JN$RR jeszcze nie było Hawkeye powiedział że to ja go obrażałem a on mnie nie. Nie mogłem na to zareagowac ponieważ byłem zabity a oni nie dlatego prosze o ub i zbanowanie Hawkeye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117405 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Gdybym jeszcze wiedział jak zrobic ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117424 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Skoro ja dostałem bana za obraze a tego admina jeszcze nie było a Hawekey nie miał ss tylko napisał żeby mnie zbanował za obraze to jakim prawem dostałem bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117426 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi