Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117366 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: LOVOnany` D. [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Straciles szanse na reklamy. Pa.' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:1989816563' [AMXBans] Your IP: '89.228.105.44' [AMXBans] ======================================= dostalem cos takiego za to ze nie mam do konca wszystkich reklam . gram na innym kompie i dostalem tam bana . reklamy dostaniesz lovolany jutro robie tak je .ciezko jest zrobic jak bys mial to zrobic to tez bys sie troszke trudzil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117368 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 weszlem na serva i lovo sie zapytal czy mam reklamy ja napisalem ze mam polowe moge dac linki nawet do nich, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Lutego 2014 #117369 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Daliśmy ci szansę na zrobienie 100 reklam i wstawienia ich na forum, a Ty wszedłeś i mówisz, że masz połowę i to jeszcze na innym kompie. Bez Ub . /przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117370 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 no prosze dam ci linki do tej polowy daj mi ostatnia szanse lubie tu grac prosze cie jesli sie wkurzyles to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117371 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 ja nawet nie wiem dlaczego dostalem tego bana i musze 100 reklam zrobic ja zadnych chitow nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Lutego 2014 #117372 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem, ale Ty chyba nie rozumiesz w czym problem. Dostałeś szansę zrobienia 100 reklam i wtedy mógłbyś się upominać o Ub. Wszedłeś na server na aktywnym banie, tłumacząc się, że grasz na innym kompie, ale to nie zmienia faktu. Bana dostałeś od serverovego Bota za NoReocil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Lutego 2014 #117373 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi