Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117223 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Nick: NIE UMIEM SZCZELAĆ (pYZKA) Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):dużo razy byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 4 latka Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ( wiem że troszkę mało ale jestem bardzo często na serwerze i ogarniam ludzi ) http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: ponieważ wprowadzam miłą atmosferę i kulturę. Myślę że pozytywnie wpływam na ludzi ( DOAJE ! DZIŚ OD 10 DO 15:05 BO JEST TA NIE MA ADMINA WCHODZĄ DZIECI I FK I NIE WIEDZO NIC I NIE CHCĄ WYJŚĆ Z SERWA NAPRAWDĘ TO JUŻ JEST NUDNE JA JESTEM CZĘSTO W NOCY I NIE MA ADMINÓW DALEGO ZGŁASZAM PONOWNIE) !!!!!! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jak mam zajęcie to z 2 godz a jak nie mam siedzę w domu i jest zmuła to tak z 3/4 Kontakt: steam lub serwer jestem tam ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Lutego 2014 #117226 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Wznawiać można po dwóch tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117227 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dobra sory ale ja już wytrzymać nie mogę wczoraj o 00:00 to samo było ... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117276 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jestes tam ciagle powiadasz ? W takim razie dlaczego gametracker pokazuje iz przegranych masz 1067 minut tzn. okolo 17 godzin ? Jestem na NIE ze wzgledu na brak obowiazkowo przegranych 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117300 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jestem na: Nie - Za mało godzin przegranych na serwerze. - Rzadko cie widze w ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 1 Lutego 2014 #117310 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Nazi Dobra cicho bo i tak ty nieogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117321 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jestem na: Nie - Za mało godzin przegranych na serwerze. - Rzadko cie widze w ct. Nazi po 1 proszę cie bo ja cie widziałem tylko 1 mape w ct jestem co 2 mape w ct zawsze ale to zawsze przegram te walone 30 min i wtedy pogadamy a jak tak bardzo nie chcesz ze bym miał admina to proszę się nie wypowiadaj dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2014 #117374 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Po upływie 2 tygodni od ostatniego podania odezwij się do kogoś z administracji, aby otworzył twoje podanie. Cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi