Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117106 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Data i godzina:1 lutego 2013 Nick admina/gracza, który zawinił:Gracz: Zmien nick Dowody: http://speedy.sh/GfTVH/Zmien-nick.dem Świadkowie: Multiplaygames i Boob Uzasadnienie:Wbiłem na serwer i ludzie zaczęli mi mówić że jakiś koleś używa pojazdów więc postanowiłem nagrać i wrzucić demko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2014 #117161 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Bez IP nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Jedynym wyjściem jest obejrzenie dema przez któregoś z adminów i wyciągnięcie konsekwencji, gdy nadarzy się okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2014 #117162 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi