Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #117041 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: Yankees Godzina, data zdarzenia: 22:12 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Yankees [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 230443638 ' [AMXBans] Your IP : ' 159.205.1.155 ' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Jestem czystym zawodnikiem, nigdy nie oszukiwałem i nie mam zamiaru. Rozumiem, że admin ma prawo robić SS, ale skill to nie czity. http://speedy.sh/j6CbE/SS-Yankees.rar Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Stycznia 2014 #117046 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Admin robi ss'y, gdy ma wątpliwości. Wrzucając paczkę rozwiewasz je. Następnym razem staraj się wrzucić screeny do specjalnego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Stycznia 2014 #117047 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi