Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #117032 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nick:GrandJunior Wiek:16 Nie długo 17 Doświadczenie (w byciu adminem):Na nie jednym sewerze byłem adminem , dobrze się spisywałem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8,5 Staż w CS-sie:Gram w cs 7-8 lat, grałem na ns z 2 lata, reszta idzie na steam Steam / NonSteam:Oczywiście że steam , a jak inaczej ? Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/GrandJunior/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!:Gram na serwerze i przeważnie z rana , wiecie , najwiecej grania , mniej spania . Często lubi ktoś wbić że tak powiem , nie proszony gracz który psuję grę . Chciałbym jakoś pomóc . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Gram tak od 8:00 do 14:00 Kontakt:Steam, gg, ts . O i jeżeli chodzi o słuchawki to miałem je odzyskać w niedziele . A co Z tego wyszło To kuzyn je rozwalił :C . Kupię nowę w pszyszłym tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 1 Lutego 2014 #117081 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 TAK! Kulturalny, sympatyczny facet pomaga wyłapywać cziterów, czego więcej chcieć(?!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117172 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jestem na TAK. Często widuje na serwerze. Kulturalny. przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117230 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jestem na TAK, zwłaszcza iż grasz rano, bo wtedy mało adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117267 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Na TAK +wiek +steam +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117274 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 jestem na TAK zglasza na u@ i czesto go widuje na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117415 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi