SoBek Napisano 31 Stycznia 2014 #117013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: SoBiEcIn. Godzina, data zdarzenia: 21:50 Mapa: cs_italy2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Morderca [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:11483632' [AMXBans] Twoje IP: '83.10.230.67' [AMXBans] =============================================== *NIE ZYJE* Dzwon ^^. : Uzasadnienie: To jest dla mnie smieszne . Gram sobie na cs_italy2 i nie dosc ze cos sie mi dziej z tymi premkami bo raz mam drugi raz nie mam pozniej znow mam teraz znowu cybera nie mam to gram sobie ninja. I skoczylem i zachaczylem przez przypadek i Txt tam domek taki . I jak najszybciej z niego zszedlem i od razu napisalem ze przepraszam za Txt ale to przypadkowe bylo . To od razu ban . I najlepsze jest to ze gralem moze 2 rundy . Jak ktos naprawde pisze na u@ ze jest jakis chetaer lub cos to wiekoszosc adminow nic nie robi z tym chyba ze ten ktos ich zabije . A jak ja nie dosc ze przeprosilem za to to to bylo czystym przypadkiem To i tak mi wlepil .... Brak slow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #117021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Wiem ze napisałeś i dałem Ci już ub/ bo wiem ze nie chcący .. bana dałem i jak już pisałeś to go system dodałem .. Masz ub zapraszam do gry. I sprawę uważam za zamkniętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #117022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi