Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116700 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nick cheat`era: @WsIs kLaN @# NuRdAn Godzina, data zdarzenia: 31 stycznia 2014 godzina: 09:17 Mapa: de_dust DM Link do demka lub Link do HLTV (od której minuty wchodzi cheater): http://speedy.sh/a4YkG/nurdan.rar STEAM_ID/IP cheat`era: #12 @WsIs kLaN @# NuRdAn STEAM_0:0:509566089 37.151.62.149 Steam Uzasadnienie: Demka nie będę rozpisywał bo nie ma takiej potrzeby wh jest ewidentne Nick cheat`era: @WsIs kLaN @# ArMaN Godzina, data zdarzenia: 31 stycznia 2014 godzina : 09:17 Mapa: de_dust DM Link do demka lub Link do HLTV (od której minuty wchodzi cheater): http://speedy.sh/uCzMp/Arman.rar STEAM_ID/IP cheat`era: #5 @WsIs kLaN @# ArMaN STEAM_0:0:172298831 37.151.62.149 Steam Uzasadnienie: Tu to już całe demko spalone gracz na Wh i SH i wydaje mi się że włącza i wyłącza AB Naprawdę się dziwie, że grali na czitach jak steam jeszcze i to nowe. Jak mi się uda wstawię demka na AC i BL to jest kwestia czasu i jak się demko pojawi na HLTV. Tylko proszę o zbanowanie i podanie w temacie linku do amx bo to mi będzie potrzebne. No chyba, że ktoś u was zgłasza na AC i BL to niech się tym zajmie a jak nie to ja wstawie. I jest jakiś błąd w HLTV DM ponieważ jak klikam w ikonkę HLTV to wyskakuje strona główna disconecta a nie strona z demkami do pobrania. Pozdrawiam .:LastLegionA:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116732 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Wielkie dzięki za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116733 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi