Artur111. Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 PROPOZYCJA ZMIANY KLASY "ZWIADOWCA' KLAS:Lekki snajper OPISZ:ma 1/2 z scouta,1/5 z deagle Przosze uzgodnic to klase z innym opiekunem bo ponieważ nie którzy gracze lubią klasy z scoutem tak jak ja i maja problem gdy strzelaja do wroga a mu tylko 10-30 hp odbiera i wtedy w, każdej chwili terrorysta lub antyterrorysta moga go zabić.Zwiększy to odwiedzanie tego serwera bo mają lepszą grę na tym serwerze.A pozatym to będzie zmiejszona klasa konspiranta [PREMIUM] tak to bedie klasa zmiejszona o pólowe a nie o 1/3. PROSZE PODJĄC MADRO DECYZJE POZDRAWIAM ARTUR111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Moim zdaniem nie potrzeba aby przerabiac ta klase , gralem nia i nie mam zastrzerzen Jestem NEUTRAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 istnieje juz klasa lekki snajper na naszym serwerze. 1/2 scout i 1/5 deagl? taka klasa jest na cod 800. na tym serwerze nie przejdzie bo troszke za mocna by byla (klasa talib ma tylko 1/5 deagla bez scouta) zwiadowca to dobra klasa (1/3, m3 z większym dmg long jump ) moim zdaniem zupełnie nie potrzebne takie zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalya Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Jak dla mnie odpada Pograłam trochę tym zwiadowcą i klasa jest dobra, więc nie ma po co jej zmieniać A najpierw niech bydlak ogarnie te klasy, które są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Jak dla mnie również nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nie dodaje na serwer już klas z 1/x. Pisałem już to nie raz. Ta klasa jest nawet za mocna na klasę zwykłą. Porozmawiam na ten temat z Mateuszem i poinformuje czy jest sens dodawać więcej klas 1/x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi