Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #116383 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam ) Na serwerze FFA sprawdziłem sobie roundsound i spodobały mi się pewne piosenki Mam nadzieję , że ktoś podałby mi tytuły TT strona 1: piosenka 1 i piosenka 2 . CT strona 1: piosenka 3 , strona 2: piosenka 1 i piosenka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #103088 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Siemndero! Nie chciałem już zaśmiecać kolejnym tematem, więc piszę tutaj bo pytanie mam niemalże identyczne co moja poprzedniczka Jak terroristy zwyciężają, to u mnie w głośniczkach co jakiś czas bije taki fajny bit, a jeżeli chodzi o bliższe koordy to w menu roundsound'a u tt jest to nr 4 Miód i orzechy normalnie, spać przez nią nie moge, szperałem, pytałem, szukałem po słowach, nawet Shazam po kumplach się pytał i nie wie. Poratujcie zatraconą duszę, bo uschnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lutego 2014 #103095 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 http://multi-head.pl/topic/19350-nowe-rsy-by-chudy-neutron-3/ możliwe, że to te, ale nie jestem pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102933 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Kurczę no właśnie tego tam nie ma Ten zestaw to coś mi się kojarzy z serwa z only DD2, a moja nuta w tt na FFA bije Szukałem po forum, ale nigdzie znaleźć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #102948 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Proszę spakować w pliczek rar. nutki do których chcecie tytuł, wrzucić na hosting i wysłać mi na PW. Postaram się ogarnąć dla Was tytuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi