Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116256 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nick: Oszalales ? Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na tym serwerze , ale musiałem zrobic przerwę w grze ze względu na prywatne sprawy . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Oszalales%20%3F/80.72.43.106:27027/ ( Było więcej kto mnie zna ten wie ze dużo przegrałem godzinek ) Dlaczego TY .!: Nie jestem problemowy , służę pomocą , znam ludzi na serwerze , potrafię rozpoznać ''odpalonych'' graczy . Chcę znowu pomóc utrzymać serwer w porządku . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na dzień dzisiejszy 2h a w weekendy ile tylko się da Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Stycznia 2014 #116258 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Potwierdzam, tych godzin przed zresetowaniem statystyk było znacznie więcej. Kolega wywiązywał się ze swoich obowiązków bez żadnych zastrzeżeń. Ostatnimi czasy widuję cię na serwerze dosyć często, więc dlaczego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116266 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ok Mati w takim wypadku zmieniam post, nie wiedziałam o tym Widać, że często grasz starasz się. Wiek + Staż + Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116272 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No ja jestem na tak Każdy wie, że sprawy prywatne są ważniejsze, ale jak już jest ok to wracaj. Sprawowałeś się dobrze, więc zastrzeżeń brak, z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116277 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jako gracz nie sprawiasz żadnych problemów, przynajmniej mnie. Oczywiście TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 29 Stycznia 2014 #116279 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na TAK -wiek -staż -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 29 Stycznia 2014 #116291 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Z tego co pamiętam to dobrze wypełniałeś swoje obowiązki, jestem na tak Każdy czasami musi zrobić przerwę by sobie życie ułożyć, powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 29 Stycznia 2014 #116296 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Oczywiście, że tak. Jeżeli miałeś tu admina, ale musiałeś zrezygnować to należy ci się ta ranga. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 30 Stycznia 2014 #116365 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Pamiętam cię z serwera, ale wtedy chyba nie byłeś już adminem. Kulturalny, nie spina, radził sobie wcześniej - na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #116381 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ok Mati w takim wypadku zmieniam post, nie wiedziałam o tym Widać, że często grasz starasz się. Wiek + Staż + Jestem na tak Tka jak @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Stycznia 2014 #116680 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi