Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116252 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:Kosa Godzina, data zdarzenia:2014-01-29 Okolo 19:00 Mapa: jb_snow bodajze STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:40396407 0 00:07 27 0 Uzasadnienie:Dostalem bana za NoRecoil scrip od admina Multi-Head.pl [JAIL BREAK]disCONNECT.pl @ disCONNECT.pl czyli od bota, jedyne co ostatnio zmienialem w configu to probowalem zrobic sobie configi zeby muzyka leciala i to tyle mam czysty config ktory moge udostepnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Stycznia 2014 #116455 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Było w tym czasie demko na serverze, jak tak podaj z jakiej godziny,a z chęcią obejrzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Stycznia 2014 #116558 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Na serwerach wgrane są specjalne zabezpieczenia, mające na celu wykrywanie niepożądanych (zabronionych) plików i aliasów w folderze z cs'em, jak i w cfg. W bansie widnieje przeszło 200 banów, na które nikt się nie odwołuje. Myślę, że to o czymś świadczy i wiele wyjaśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #114822 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kurde jakbym jeszcze wiedzial o co chodzi z tym demkiem ? powiedzcie mi jak to sprawdzic itp ,a co do tych zabezpieczen to chyba nie dzialaja na 100% poniewaz moge wkleic tutaj moj config tam mam tylko binda na bronie a tak to nic wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Stycznia 2014 #116720 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi