Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116119 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nick: B|acK BiLL Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na killku serverowniach między innymi CS-hejdz i World-game Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=b%7Cack+bi&Search=Search Niestety tylko tyle z powodu bardzo częstych zmian nicków Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem praktycznie codziennie na serwerze , a zauważyłem , że często nie ma adminów i grają odpały Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5 h Kontakt: Steam (POLAND.), forum , steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116127 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Na NIE wgl cię nie kumam z serwera ,nie masz przegranej nawet godziny na serwerze myślę że temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116128 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi