Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116080 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Twój nick podczas grania: JoHnY Godzina, data zdarzenia: 29.01.2014 - 12:54 Mapa: DD2+DM Link do screenów: http://speedy.sh/NXF9r/SS-y-JoHnY.rar Steam_ID: STEAM_0:1:4732879 Przykro mi tylko z tego powodu że nie bierzecie pod uwagę tego że ktoś nigdy nie był zarejestrowany na tym forum i nie miał przyjemności czytać regulaminu co do modeli graczy. Te modele które posiadam to "High Fps Models" mam je ponieważ moja maszyna troszkę nie wyrabia z grafiką i z tego co wiedziałem są zabronione tylko na LIGACH. Więc jest to trochę zbyt pochopna kara - 100 reklam... mogło to się skończyć po prostu na upomnieniu i prośbie o zmianę modeli graczy, którą bym oczywiście zaakceptował. Grałem na tych modelach na innych serwerach i obchodziło się bezproblemowo, dlatego nie byłem świadomy że na tym serwerze są zabronione. Podkreślam też że nie jestem żadnym cziterem - mam czyste konto, żadnych banów. Proszę o ponowne rozpatrzenie tej sprawy. JoHnY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116084 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 2. Zakaz używania modeli, które ułatwiają grę (np. tt-czerwony, ct-niebieski) Nasz regulamin mówi jasno o zakazie gry na takich modelach. Jeśli chcesz UB to musisz zrobić własnoręcznie 100 reklam. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116085 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi