Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115990 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nick: ` SamFart Godzina : około 12:30 Mapka . Westwood Big Ip :10.58.0.29 Dostałem bana za to że napisałem żeby się rusyzli do paki "murzyni" to mi Kolega z Rl dopisał więc to nie moja wina . Proszę o Ub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Stycznia 2014 #115993 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Powód bana "obraza graczy ,, murzyny do paki" Odczekaj bana, jeszcze pozostało Ci 40minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Stycznia 2014 #115994 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi