Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115952 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Cześć pisze to ponieważ jest mały problem kilka razy mnie i pewnie was to wkurzyło np. piszecie że wymienicie "teleport za ??? AWP " no i chce ktoś się z wami zamienić piszecie do niego "co masz" on odpisuje AWP ok naciskacie TAK okazuje się że dostaliście inny item. Chciałbym podsunąć pewien pomysł kiedy wyskakuje komunikat , że ktoś chce się wymienić żeby pisało jaki ma item to chyba dobry pomysł nie prawda Chcesz daj + nie chcesz daj - płakać nie będę :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115956 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Juz bylo takich tematow kilka i w zadnym nie rozpatrzone poztywnie ja na serverze gram od roku moze wiecej a nikt mnie jeszcze nie oszukal moze ty masz pechaa ja jestem na nie zbedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115961 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Może mam tego pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 29 Stycznia 2014 #115964 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 to jest tak jak na ulicy Takie cos to dobry pomysl . Ale mi sie takze nie zdarzylo wymienic za cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116294 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Pomysł nawet nawet ale uważam za zbędny. Na prawdę bardzo sporadyczne zdarza się sytuacja kiedy ktoś kogoś oszukuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi