Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115838 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:MilyWWa Godzina, data zdarzenia:nie wiem Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP:91.214.0.145 Uzasadnienie:nie wiem pisz ni takie cos w konsoli rano wchodze i nie wiem dlaczego mi to wysakuje [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MilyWWa [AMXBans] Reason : ' czit ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 91.214.0.145 ' [AMXBans] =================================== Evo cl_dynamiccrosshair 1 miał zamiast 0 i dlatego miał dynamikę strzału i tak mu latało a po 2 mam demka http://speedyshare.com/MnveA/mike4.dem jak ktoś innemu tez tak lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115845 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Według mnie to jest zupełnie inna sytuacja, popatrz sobie na ten celownik na jego demku, a na swoim celownik z m4 wam inaczej chodzi, a z krowy zawsze tak jest bo ma taki rozrzut .. a skoro nagrałeś to demko, widzę, że wchodzisz na serwer pod innym nickiem z aktywnym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115846 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 nie prawda zobacz sobie sam w konsoli ze masz cl_dynamiccrosshair 1 zamiast 0 a jak nie to pojde znow do kolegi i ci udownie ze inaczej widac na cl_dynamiccrosshair 1 i 0 NASTEPNE 2 DEMKA http://www.speedyshare.com/HNn6K/evo.dem http://www.speedyshare.com/T4wVR/evo1.dem ALBO TO JESY BUG TAKI ALBO PRZEZ TEN cl_dynamiccrosshair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115851 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dobra nie chcę się z Tobą kłócić, tylko poczekaj na wypowiedź kogoś wyższej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115856 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jest tak EvO uwiesz mu on napewno nie jest odpalony gram juz z nim dłuszy czas ss`y mial robione z 10 razy rakurat jak by byli admini by sie odpalil ss`y czyste a demko odrazu aim chcecie go udupic i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115858 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Przepraszam Cię bardzo, mi się nie podobała jego gra, a decyzje o permie podjął h@, i teraz poczekamy, aż ktoś wyższą rangą się wypowie, najlepiej Satanek, albo 7 ... a czasami na ss'ach nie widać tego co na demkach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115859 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Opiekun ubt zadecydował, że grasz nieczysto, więc żegnaj. Kolejny otwarty temat nagrodzę pkt ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115860 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi