Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115700 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nick: NIE UMIEM SZCZELAĆ (pYZKA) Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):dużo razy byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 4 latka Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ( wiem że troszkę mało ale jestem bardzo często na serwerze i ogarniam ludzi ) http://www.gametracker.com/player/NIE%20UMIEM%20SZCZELA%C4%86%20%3F%21%20%28pYZKA%29/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: ponieważ wprowadzam miłą atmosferę i kulturę. Myślę że pozytywnie wpływam na ludzi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: cały dzień ile dam rady siedzieć Kontakt: steam lub serwer jestem tam ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #108614 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Określ ilość godzin jaką dziennie poświęcasz na CS. Chwilowo małe tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115704 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 tak w sumie z 5 godz dosłownie (od rana do wieczora ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Stycznia 2014 #115710 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Konto pod podanie, 7 godzin na serwerze, na Nie. Podanie można odrazu zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 28 Stycznia 2014 #115711 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem zaskoczony że nowa osoba od razu składa podanie z przegranymi 5 godzinami. Na tą chwile jestem na Nie - zbyt mało godzinek - pokaż się wszystkim - bądź aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 28 Stycznia 2014 #115755 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nigdy nie widziałem Cię w CT, oraz raz na serwerze. Czas online nie jest wyższy niż 30h. Nie znamy Cię. Jesteś mało kontaktowy między graczami (przynajmniej tak widziałem) Jestem na Nie. Dlaczego TY .!: ponieważ wprowadzam miłą atmosferę i kulturę. Myślę że pozytywnie wpływam na ludzi Nie rozpisałeś się. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: cały dzień ile dam rady siedzieć No to cały dzień, czy ile dasz rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 #115756 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań, jak wbijesz 30h poproś o otwarcie . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi