Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115664 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 No to tak Gurna dostał ode mnie bana za to co powiedział o mnie Powiedział że mam się zamknąć i że jestem kapciem nie pozwolę jakiemuś cwelowi żeby tak do mnie mówił I tak w ogóle Gurna ciesz się że nie nagrałem jak ty wyzywałeś Satanka lub wolussa A jeśli już zabrano mi admina proszę o oddanie vipa bo nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2014 #115665 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Brak wzoru i dowodów. Na razie 1 punkt za obrazę, czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #114070 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 a zostanie mi oddany vip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2014 #115675 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 VIP zostanie oddany, musisz zgłosić się do czerwonych. Czekam cały czas za wzorem i dowodami, edytuj pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 28 Stycznia 2014 #115676 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Człowieku, śmiać mi się chce. Ty jeszcze emocjonalnie do admina nie dorosłeś. Po co wymyślasz te historyjki ? -,- Niby z jakiego powodu miałbym tych graczy wyzywać ? Nie chcę mówić jak ty mnie wyzywałeś na TS, ale koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 #115680 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Skarga bez sensu . /cl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 #115681 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi