Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115597 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:MilyWWa Godzina, data zdarzenia:nie wiem Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP:91.214.0.145 Uzasadnienie:nie wiem pisz ni takie cos w konsoli rano wchodze i nie wiem dlaczego mi to wysakuje [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MilyWWa [AMXBans] Reason : ' czit ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 91.214.0.145 ' [AMXBans] =================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 28 Stycznia 2014 #115600 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dostałeś bana od admina 7. Poczekaj na jego wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115602 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Może to ja się wypowiem pierwszy. Wczoraj w godzinach porannych zauważyłem, że grasz na skrypcie na autonamierzanie, i zamiast nagrać Ci demko odruchowo zrobiłem ss'y, po czym dostałeś ub. Później nagrałem Ci demko (trochę krótkie), ale nie tylko ja to zobaczyłem, bo gracz Elen również się zorientował, nagrał demo jak nie było admina, na którym było parę dziwnych akcji, ocenili je ludzie, którzy są na wyższym stanowisku (w tym 7) i dostałeś perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115604 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 haha jak ja nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115605 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 moge to demko zobaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115608 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 z tego ja zobaczylem to widac ze jest radar włonczony i niby jak mam udowdnic ze nie mam jakiegos skrypta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115614 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A nawet jakby nie to, że poleciał perm dostałbyś dosyć długiego bana za bugowanie misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115615 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 jak ja nic nie bugowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Stycznia 2014 #115627 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Misji nie mógł zbugować ponieważ ja miałem taki sam problem że wykonałem 2 razy 2 misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 #115685 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nie wiem czym jest spowodowany ten spam . Poczekamy na demko i się wszystko wyjaśni . Tutaj rozmawiamy o banie za "czitowanie" nie za bugowanie misji, tak na marginesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115703 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 http://www.speedyshare.com/v2GHy/mili1.rar Demo 1 http://www.speedyshare.com/pghwX/MilyWWa2.rar Demo 2 Wczoraj oglądaliśmy i stwierdziliśmy ,że jesteś odpalony ......więc żegnaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #108613 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 haha smieszny jestes i niby co tam widzałes a po zatym jest takie cos jak radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2014 #115705 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Trochę miota ci celownikiem, uważasz, że to normalne? Jeszcze jeden tego typu post i zostaniesz nagrodzony warnem za spam. Chciałeś demko, to je sobie obejrzyj, a nie głupio komentujesz. Jestem ciekaw twojego wytłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115709 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 śmiercia gram który am eliminator rozutu dlatego tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115732 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Po obejrzeniu demek Stwierdzam iz jest to aim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2014 #115734 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Kolego, nie myl eliminatora rozrzutu z auto-namierzaniem. Trzęsie ci się celownik jak szalony. Dla bardziej zainteresowanych podsyłam demko, na którym widać jak wygląda ta klasa u normalnego gracza: http://www.speedyshare.com/Rft4U/smierc.dem . Zachęcam wszystkich adminów coda do obejrzenia i porównania, aby unikać podobnych incydentów. Żegnamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2014 #115735 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi