Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115593 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nick:Dumb@$$ Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore, na jednym serwerze grałem rok i po miesiącu gry starałem się o admina i dostałem więc 11 miesięcy miałem to całkiem sporo. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/%5BW%5DI%5BN%5D/80.72.43.106:27027/ http://www.gametracker.com/player/Dumb%40%24%24/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!:Wiem, że nie mam wystarczającej ilości godzin przegranych na tym serwerze ale zraźiło mnie to, że po północy jest dużo osób a nie ma admina i często grając w nocy zauważyłem dużą ilość osób posługującą się nielegalnymi wspomagaczami(wh, aim) i z tego powodu chciałbym zostać adminem żeby to wszystko ogarnąć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3 godziny w dzień 4 w nocy. Kontakt:Facebook Adrian Misiuk, skype adrian_misiuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 28 Stycznia 2014 #115599 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Fajnie, że chciałbyś pomóc, ale najpierw przydało by się spełnić wymagania. A tak się składa, że nie spełniasz żadnego. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115613 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wymagania - Wchodzenia raz dziennie na forum | Pierwszy post na forum - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze | Daj się poznać na serwerze - Minimum 50h przegrane na serwerze | Póki co nawet 10 nie masz przegranych Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115618 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Te4amt do zamkniecie. Wymagania nie spełnione, a poza tym w ogoole mało kiedy widziałem cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115619 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi