Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115391 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nick:zAMACHOWIEC Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duze bylem administratorem serwera xxxxxxx .pl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ponad 7 lat Steam / NonSteam: Steam NONSTEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Teraz nie mam w ogóle ale wcześniej prawie 100 h. Dlaczego TY .!:CHCE A BY BYLA MILA ATMOSFERA I MILO SIE GRALO NA SERWERZE .. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h Kontakt: GG 41644244 Dopiszę jeszcze coś od siebie, bo później nie wolno się wypowiadać w swoim podaniu .. Straciłem tutaj posadę admina przez brak aktywności spowodowanej odbyciem kary w ZK .. Jednym słowem byłem odcięty od świata Myślę że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115396 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Co to za farsa jest ? Podanie skopiowane http://multi-head.pl/topic/20719-badboythc/ /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115397 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi