Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115384 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nick:Zawodowiec Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem administratorem serwera więc wiem to i owo Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4/5 lat Steam / NonSteam: Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Przepraszam ale zapomniałem chasła do innego konta a tak bym na tamtym złozył podanie niepamięta Przepraszam. Dlaczego TY .!:Ponieważ chcę pomuc graczą na serwerze i administracji nieraz ktos wejdzie na wh lub aimie chce temu zapobiedz Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 5 h do 6 h Kontakt:gg 41644244 UPSZEJMIE PRZEPRASZAM ADMINISTRACJE ZA TO ZE NIEWIEM ILE GRALEM NA SERWERZE GDYBYM ZNAŁ HASŁO TO BYM TAM ZŁOŻYŁ PODANIE PRZEPRASZAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115387 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Średnio udana prowokacja. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi