Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115352 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nick: LaFaR -.- Data i godzina: Dzisiaj około 14:15 Mapa: cs_assault_upc jakoś podobnie. Steam: Steam Uzasadnienie: Witam, dostałem bana za miny w drzwiach, lecz one nie były w drzwiach, lecz z 5m od drzwi, dało się je ominąć lub przeskoczyć. Admini powinni po napisaniu gracza sprawdzić to a nie od razu banować. Pierwszy lepszy dzieciak, który wpadnie w minę napisze, że mina w drzwiach a admin banuje bez sprawdzenia tego. Tak jak napisałem dostałem bana z powodem "Miny w drzwiach". Napisałem ten temat, ponieważ mam takie prawo, oraz od tego właśnie jest forum. Chcę przeprosić admina "Bocisław" trochę mnie ponisło, w sumie kogo by nie, jak by dostał bana za nic, więc przepraszam i czekam na odbanowanie., Mina/miny są zaznaczone na screenie, jest to pierwsza lepsza fota z google. Są to dokładnie 2 miny postawione niby w drzwiach, 2 inne są również zaznaczone. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed76e821cc05bbef.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Stycznia 2014 #115355 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dostosuj się do wzoru, ale z tego co widzę to miny są dobrze postawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115356 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tak, dlatego napisałem ten temat, ponieważ wiedziałem, że tam są dozwolone bo dużo osób tam stawia i nigdy nie dostałem bana za mine w tym miejscu. Już poprawiam i dostosuje się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115358 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zapraszamy Bocislawa do wypowiedzi. Jeśli ban jest rzeczywiście niesłuszny, nie masz go za co przepraszać. Chyba, że pożegnałeś go jakimiś ciepłymi słowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115362 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Trochę mnie poniosło i napisałem czy jest jakiś upośledzony za to chciałbym go przeprosić . Czekajmy na wypowiedź Bocisława . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi