Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115317 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nick - Mlody Data i godzina - 01.26 po poludniu Mapa - Eldorado Steam - non-steam Uzasadnienie- Chcial bym aby mnie odbanowano z pozodu falszywego oskarzenia . Przed respem ct jest scianka za ktora biegna sobie tt wąskim korytarzem i ja gdy sie odrodzilem skanowalem [gailem] klasa [Duch Kapitana] pojedynczymi pociskami wystrzelilem z 5-8 pociskow nikogo nie trafilem i dostalem bana ze mam [aktywnego] prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego bana z uwagi o drobne nie porozumienie . powod - [Aktywny] ip - 109.243.234.158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115329 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nie widzę żadnych aktywnych w bansie. Poczekajmy jeszcze za ProSatankiem, może chciałby coś dodać. @Edit: wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115515 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi