Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115268 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam!mam problem...Po nagraniu demko nie mozna go odtworzyc bo wyskakuje ERROR: couldn't open. Moze ktos cos poradzic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115269 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Sorki...nie ten dzial.do cs 1.6 mial byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115333 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Może źle wpisujesz nazwę? Upewnij się, sprawdzając ją w folderze cstrike / cstrike_polish. Do oglądania demek masz dwie komendy: viewdemo nazwa_demka playdemo nazwa_demka Np. demko o nazwie lagger.dem możesz obejrzeć wpisując w konsoli: viewdemo lagger (bez rozszerzenia .dem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115348 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 to sama ani tak ani tak....dalej bład,moze cs od nowa zainstalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115349 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Podeślij mi link do dema na PW, zobaczymy czy u mnie odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115357 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Spróbuj tak. Wrzuć demo do katalogu gdzie masz cfg (steam/steamapps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike_polish) włącz cs'a, odpal konsole i wpisz viewdemo oraz nazwę demka bez rozszerzenia .dem Jeżeli nie pomoże to ściągnij complexity demo player. Jego obsługa jest prosta- podajesz ścieżkę do hl.exe i otwierasz jakiekolwiek demo nawet jeżeli jest na pulpicie, a następnie wciskasz przyckisk "viewdemo". Complexity na pewno będzie działać. Spróbuj tego co napisałem wyżej, jak nie będzie dalej działać to się wymyśli coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115361 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115365 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Rozwiązaniem problemu okazał się reinstall cs'a. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115366 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi