Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115121 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Program, którym się posługujesz: Paint W czym się specjalizujesz: avatary , sygny Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki:pare dni Kilka Twoich prac: http://speedy.sh/WzRv6/asd.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115122 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jestem na nie z powodów takich iż prace są nie stosowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 26 Stycznia 2014 #115123 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Oczywiście, że tak! Ta finezja, która bije z jego twórczości jest po prostu nie do opisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Stycznia 2014 #115126 Administrator Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W swe prace włożyłeś swoje całe serce. Jesteś taki uczuciowy. Ahh. Oczywiście, że na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115127 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Aquax jest pijany jak jezus w józefa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Stycznia 2014 #115129 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Za Badka daję Ci tak oby więcej takich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Stycznia 2014 #115228 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jesteś słaby, ale masz moje tak . Prace są w miarę, wręcz beznadziejne, nauczysz się. Trzeba mi avatar na steama . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 26 Stycznia 2014 #115229 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie no prace są na poziomie heh nie znam się na grafice ale jestem na Tak tylko poćwicz jeszcze trochę heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #114952 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK,Prace są dobre jak na ten programik. Tylko proszę jak będziesz już grafikiem zmień painta na gimpa lub inny program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115370 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Na nie wybacz ziom chociaż nie jesteś moim ziomem bo cię nie znam ale twoje obrazki wyglądają tak jak Darii dupa po sraniu albo to była twarz trudno zgadnąć jednak co do tematu to napis i Rudy na obrazku z którym chodzę do klasy nie wystarczy by zostać grafikiem postaraj się albo Smoki będą tobie straszne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Stycznia 2014 #115374 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Prace są super, piękne no po prostu brak słów O_O. Jestem na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115390 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jestem na Tak prace są ok, ale zmień program będziesz mial więcej możliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115412 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wybaczcie za spam ale ludzie powiedzcie mi czemu " JESTEŚCIE NA TAK " ja tego nie rozumiem, może dlatego, że jest waszym znajomym nie chcecie go urazić czy coś ale popatrzcie na jego prace wgl pobraliście to ? wydaje mi się, że nie ale nie ważne głosujcie z głową nie ze znajomością kogoś może jest spoko ziomek ale grafikiem jest na poziomie podstawy jak dodać napis na tło to jeszcze nie grafik jeżeli dacie szanse takiej osobie aaa CR?SHERA olejecie to ja nie wiem co tutaj robi dział Grafik... zastanówcie się nad tymi głosami bo to naprawdę robi się smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115415 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Skoro wszyscy są na TAK(prawie), to ja mówię TAK w ciemnooooooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 27 Stycznia 2014 #115492 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 De0 ty tak serio? :sciana: Przecież wiadomo, że go nie przyjmą... (Sorki Rasta, ale taka jest prawda). :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115508 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Rasta to nasz sieciowy chochlik i jajcarz, nie traktujcie tego wszystkiego tak poważnie i podanie potraktujcie z przymrużeniem oka. Jest on naszym ts'owym grafikiem, specjalne zgłoszenia proszę kierować do niego właśnie tam. Myślę, że niedługo zaszczyci nas kolejną dawką oryginalnych prac. Oczywiście przez ten avatar z moim nickiem jego dni na ODD2 są policzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361819 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi