Skocz do zawartości

Ja . :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Na nie wybacz ziom chociaż nie jesteś moim ziomem bo cię nie znam xD  ale twoje obrazki wyglądają tak jak Darii dupa po sraniu albo to była twarz trudno zgadnąć jednak co do tematu to napis i Rudy na obrazku z którym chodzę do klasy nie wystarczy by zostać grafikiem postaraj się albo Smoki będą tobie straszne..

Wybaczcie za spam ale ludzie powiedzcie mi czemu " JESTEŚCIE NA TAK " ja tego nie rozumiem, może dlatego, że jest waszym znajomym nie chcecie go urazić czy coś ale popatrzcie na jego prace wgl pobraliście to ? wydaje mi się, że nie ale nie ważne  głosujcie z głową nie ze znajomością kogoś może jest spoko ziomek ale grafikiem jest na poziomie podstawy jak dodać napis na tło to jeszcze nie grafik jeżeli dacie szanse takiej osobie aaa CR?SHERA

olejecie to ja nie wiem co tutaj robi dział Grafik... zastanówcie się nad tymi głosami bo to naprawdę robi się smutne.

Rasta to nasz sieciowy chochlik i jajcarz, nie traktujcie tego wszystkiego tak poważnie i podanie potraktujcie z przymrużeniem oka. :) Jest on naszym ts'owym grafikiem, specjalne zgłoszenia proszę kierować do niego właśnie tam. Myślę, że niedługo zaszczyci nas kolejną dawką oryginalnych prac. :) Oczywiście przez ten avatar z moim nickiem jego dni na ODD2 są policzone. :D

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...