LOVASSS Napisano 26 Stycznia 2014 #115080 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam . Otóż mam mały problem, myślę, że to jest wina sterowników, ale proszę o opinie . Niektóre servery mi normalnie wchodzą, a przy niektórych wywala mi taki błąd : http://speedy.sh/BaWYx/bez-tytulu.bmp Proszę o wypowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115120 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Masz racje, wina leży po stronie sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Stycznia 2014 #115186 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Na starszej wersji sterowników wszystko powinno śmigać jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Stycznia 2014 Autor #115204 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W tej chwili mam GeForce 314.21 , zapodajcie do innych. I normalnie np Only dd2 DM działa, a już 4fun nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115261 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl - tutaj masz wyszukiwarkę sterowników do Twojej karty graficznej. Sterowniki nie mogą być starsze, mają być najnowsze Jeśli instalacja/przeinstalacja nie pomoże, przeinstaluj csa, całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115266 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 OpC*, mylisz się. Widziałem już podobny temat, w którym zainstalowanie starszych sterowników okazało się rozwiązaniem. Co nie zmienia faktu, że u Lovo być może będzie trzeba szukać innego wyjścia. Z tego co wiem, przeinstalowanie csa nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Stycznia 2014 Autor #115367 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hmm, to może jakaś dokładniejsza nazwa sterownika, bo próbowałem już 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115373 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Reinstall cs'a tutaj nic nie da. Napisz które sterowniki próbowałeś i jaką masz kartę graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Stycznia 2014 Autor #115377 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Karta Graficzna GeForce Experience 630 , sterownik 314.22 Driver, coś takiego . Jeszcze wywala mi taki komunikat : Client model is NULL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115388 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zapomniałem się zapytać jaki masz system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #110976 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 LOVO, a na jakich serwerach dokładniej występuje problem? Patrzyłeś coś w internecie, próbowałeś jakiegoś sposobu, który przedstawił gracz z tym samym problemem? OpC*, mylisz się. Widziałem już podobny temat, w którym zainstalowanie starszych sterowników okazało się rozwiązaniem. Co nie zmienia faktu, że u Lovo być może będzie trzeba szukać innego wyjścia. Z tego co wiem, przeinstalowanie csa nie pomogło. Dziwna sprawa. Zawsze myślałem oraz uważałem (jak większość ludzi), że sterowniki powinny być najnowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 Autor #115684 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 FFa i 4fun w ogóle nie wchodzi. Natomiast COD MOD dd2 i dd2 DM, normalnie . Próbuję ciągle temu zaradzić korzystam z wielu porad. Jeszcze czasami wywala komunikat : Client world is NULL , coś takiego . Ej,a może to coś jest spowodowane plikiem . Przy pobraniu pliku sound/headshot czy jakoś tak. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115706 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wrzuciłeś te sterowniki co ci dałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 Autor #115743 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Tak . Patrzyłem i wszystkie COD mody itp działają, więc to nie może być wina sterowników, myślę, że coś jest z tym plikiem nie tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 28 Stycznia 2014 #115840 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Spróbuj z Reinstalować Counter-Strike może coś pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 Autor #115870 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Uff, wygląda na to, że naprawiłem . Zamykam, jak coś będe się odzywał. Winą jest błąd pliku sound/misc/headshot.wav, trzeba usunąć wszystkie pliki z folderu cstrike downloads i pobrać jeszcze raz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2014 Autor #115871 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi