Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #113460 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie wiem ktory admin mi dał bana ale na serwerze nie pisze ze gramy team play i wykonujemy cele mapy. dostalem bana bo (chyba) zabilem kilka razy admina i sie zdenerwowal i mnie zbanowal. pierwszy raz widze ban za cos takiego mimo ze wiekszosc tt kampi na respie i nic z nimi nie robia. to ze jest na 5 min to nic ale po prostu denerwujace to jest. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'cele mapy' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:23338301' [AMXBans] Your IP: '83.4.113.46' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115043 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dostałeś bana, bo była niecała minuta do konca mapy, a ty na respie z awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115044 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi