Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #114925 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 wiem że już był taki temat wcześniej o resecie tylko lvl niczego innego proszę was powiecie że przecież niedawno był reset misji i wyzwań bo jak nie ogarnialiście kiedyś i była zlewka na serwer to zrobili rest lvl i dopiero jak im się zachciało to zrobili reszty a teraz gracze którzy wcześniej nie ogarniali zrobienia msji teraz mają po 150 lub 200 lvl bo są małe lvl i jest im łatwo a ci co są najlepsi to mają 50 do 80 lvl jak resetujecie to albo resetujcie wszystko albo nic tak trudno jest zresetować i to i to naraz... niby coś ruszyło z pracami na serwerze ale jednak dalej nie jest tak jak być powinno!!! PS: a jeżeli nie będziecie resetować to przynajmniej naprawcie to żeby po zakończeniu wszystkich misji to okienko nie wyświetlało się co rundę (bo to wkurza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karisek Napisano 26 Stycznia 2014 #115011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 no właśnie, zgadzam się. 2 dni temu był reset, a już jest ogromna różnica lvli, głównie dlatego że właśnie inni mieli spoko misji do zrobienia, a co za tym idzie, spoko exp'a zarobili... No i zgadzam się z tym PS. irytujące to okienko po zakończeniu wszystkich misji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 26 Stycznia 2014 #115023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 dokładnie zgadzam się z tym, mi to odechciało się grać bez misji i stoję na 40 lvl bo na samych killach 100lvl będę bił miesiąc, a oni już maja 300+ i gdzie tu jest równowaga w graniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Stycznia 2014 #115029 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cruzen, wyolbrzymiasz, ja w 2 dni na killach wbiłem 80, a Ty mówisz o miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 26 Stycznia 2014 #115039 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Evo za bardzo wziąłeś to co napisałem na poważnie. To była przenośnia. Z resztą resetuje się wszystko albo nic to jest proste i logiczne a nie w jeden dzień resetuje się lvl a misje za miesiąc i na odwrót i później ludzie piszą takie tematy jak ten bo to jest nierówna gra. Czemu oni maja wbić sobie w 2 dni 300+ lvl a ty ledwo 80 a ja 40 i jak tu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115124 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jesli zresetuja misje to gracz który ma 300+ wbije jeszcze wiekszy lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karisek Napisano 26 Stycznia 2014 #115166 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 no fakt, to lepiej tak zostawić i niech te +300lvl w 10 min. mapy walą 'nuke' i taka będzie gra, ludziom odechce się grać w takich warunkach co reset ta sama sytuacja... najpierw lvl, po tygodniu reszte resetujecie... Wy w ogóle uczycie się na swoich błędach?! jak już robicie resety, to RÓBCIE RESET WSZYSTKIEGO, tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 dobra i tak to teraz już nic nie da bo niektórzy mają 300+ lvl i jeszcze im misje dać to już kaplica można zamknąć PS; następnym razem postarajcie się zresetować wszystko a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi