gURna picza Napisano 25 Stycznia 2014 #114881 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: gURna picza Godzina, data zdarzenia: 00:40 26.01.2014 Mapa: jb_metal STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 3618481 Uzasadnienie: Administrator ProSatanek zbanował mnie permamentnie. Za co ? Za to że dla żartów napisałem że jestem podszywką. Co z tego że wbiłem na steam i mam hasło na vipa. Proszę o szybkie UB. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ProSatanek. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : gURna picza [AMXBans] Reason : ' PODSZYWKA ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3618481 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.24.7.145 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Stycznia 2014 #114889 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 jak sie mowi do ciebie zebys powiedzial cos to powiedz nik zawsze mozna zmienic... miales byc osoba prowadzaca na JB ze wzgledu na to ze nie odzywales sie dalem Tobie bana bo uznalem ze jestes podszywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Stycznia 2014 #114903 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi