Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114873 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Witam jestem graczem COD 200LVL, a mój nick to sa. Dziś o godzinie 23:00 dostałem permanentnego bana i zrobiono mi ssy, a zrobił je admin Morderca. Mam pewnien problem, ponieważ ssy nigdzie mi się nie zapisały, a admin może to potwierdzić, gdyż pomagał mi ich szukać, ale nie udało ich się znaleść... Jeszcze na dodatek 10 minut przed banem kupiłem klase Premium. Nie wiem co mam robić, dlatego proszę o wypowiadanie się pod tym wątkiem i szybkie UB. ?Pozdrawiam sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114876 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Po 1 wzór Po 2 skoro dostałeś ss`y na pewno gdzieś są -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114884 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Przepraszam za pomyłkę znalazłem ssy, ale nie pod nazwą mapy tylko HalfLife... do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114885 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi